Rekrutmen karyawan biasa marketing ing perusahaan manajemen aplikasi utama

Lokasi kerja Shinzyuku-ku,Tokyo
Gaji
Konsultasi (sistem gaji taunan)
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis
Perencanaan strategi pemasaran kanggo wilayah sing dikendhaleni
Jam kerja / dina kerja minggu
Rong dina saben minggu
Mupangat Asuransi tenaga kerja, asuransi kecelakaan tenaga kerja, asuransi kesehatan, asuransi pensiun karyawan
Nomer manajemen rekrutmen
001088

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *