Analyst data nggunakake data peringkat pamirsa

Lokasi kerjaShibuya Ward, Tokyo
GajiPenghasilan taunan 5 yuta yen-9 yuta yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisPemasaran liwat data peringkat pamirsa
Jam kerja / dina kerja mingguDina, prayaan, liburan musim panas, akhir taun lan preian Taun Anyar
Mupangat lan mupangatBiaya transportasi komuter (mbayar miturut peraturan kita), asuransi sosial lengkap, insentif kasedhiya
Nomer manajemen rekrutmen001107

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *