Produksi konten VR Rekrutmen karyawan biasa

Lokasi kerjaShibuya Ward, Tokyo
GajiGaji saben wulan250,000-500,000 yen (
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisProduksi konten VR liwat Unity
Jam kerja / dina kerja mingguRong dina saben minggu
Mupangat lan mupangatBiaya transportasi
Nomer manajemen rekrutmen001110

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *