Produksi konten VR Rekrutmen karyawan biasa

Lokasi kerja Shibuya Ward, Tokyo
GajiGaji saben wulan 250,000-500,000 yen (
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Produksi konten VR liwat Unity
Jam kerja / dina kerja minggu Rong dina saben minggu
Mupangat lan mupangat Biaya transportasi
Nomer manajemen rekrutmen 001110

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *