PC nyetel recruitment kerja sambilan

Lokasi kerjaSuginami-ku, Tokyo
GajiJPY 8,000 saben proyek
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisKonten bisnis
Jam kerja / Dina kerja mingguJam kerja / dina kerja minggu
MupangatBiaya transportasi nyata, asuransi sosial (kanthi syarat), macem-macem sistem pendidikan lan pelatihan
Nomer manajemen rekrutmen001114

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *