PC nyetel recruitment kerja sambilan

Lokasi kerja Suginami-ku, Tokyo
Gaji JPY 8,000 saben proyek
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Konten bisnis
Jam kerja / Dina kerja minggu Jam kerja / dina kerja minggu
Mupangat Biaya transportasi nyata, asuransi sosial (kanthi syarat), macem-macem sistem pendidikan lan pelatihan
Nomer manajemen rekrutmen 001114

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *