Rekrutmen mesin insinyur (jinis penduduk)

Lokasi kerja Suginami-ku, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 230,000 ~ 450,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Engineer Jaringan, Jaringan SE
Jam kerja / dina kerja minggu Rong dina saben minggu
Mupangat lan mupangat Biaya transportasi nyata, asuransi sosial (kanthi syarat), macem-macem sistem pendidikan lan pelatihan
Nomer manajemen rekrutmen 001118

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *