Rekrutmen mesin insinyur (jinis penduduk)

Lokasi kerjaSuginami-ku, Tokyo
GajiGaji saben wulan 230,000 ~ 450,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisEngineer Jaringan, Jaringan SE
Jam kerja / dina kerja mingguRong dina saben minggu
Mupangat lan mupangatBiaya transportasi nyata, asuransi sosial (kanthi syarat), macem-macem sistem pendidikan lan pelatihan
Nomer manajemen rekrutmen001118

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *