Recruitment dhukungan manajemen kerja part-time kanggo aplikasi wanita

Lokasi kerjaSetagaya-ku, Tokyo
GajiSetagaya
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisBisnis entri data kanggo aplikasi wanita
Jam kerja / dina kerja mingguRong dina saben minggu
Mupangat lan mupangatBiaya transportasi
Nomer manajemen rekrutmen001122

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *