Recruitment dhukungan manajemen kerja part-time kanggo aplikasi wanita

Lokasi kerja Setagaya-ku, Tokyo
Gaji Setagaya
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Bisnis entri data kanggo aplikasi wanita
Jam kerja / dina kerja minggu Rong dina saben minggu
Mupangat lan mupangat Biaya transportasi
Nomer manajemen rekrutmen 001122

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *