Manajemen toko online recruitment karyawan rutin

Lokasi kerjaSetagaya-ku, Tokyo
GajiGaji saben wulan 220.000-260,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:70%
Konten bisnisBisnis pesenan layang (motret, produksi HP, layanan pelanggan, lan sapiturute)
Jam kerja / dina kerja mingguRong dina saben minggu
Mupangat lan mupangatKesehatan lengkap, kesejahteraan, kerja, kacilakan pekerjaan, lan pamrentah asuransi kesehatan lan keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen001126

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *