Manajemen toko online recruitment karyawan rutin

Lokasi kerja Setagaya-ku, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 220.000-260,000 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 70%
Konten bisnis Bisnis pesenan layang (motret, produksi HP, layanan pelanggan, lan sapiturute)
Jam kerja / dina kerja minggu Rong dina saben minggu
Mupangat lan mupangat Kesehatan lengkap, kesejahteraan, kerja, kacilakan pekerjaan, lan pamrentah asuransi kesehatan lan keuntungan
Nomer manajemen rekrutmen 001126

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *