Rekrutmen manajer toko kopi kerajinan

Lokasi kerjaBunkyo Ward, Tokyo
GajiGaji saben wulan 300.000 nganti 600.000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisBisnis manager (dodolan layanan pelanggan, manajemen registrasi, manajemen pelanggan)
Jam kerja / dina kerja minggu2 dina seminggu
Mupangat lan mupangatDilengkapi macem-macem jinis asuransi sosial-Penyediaan biaya transportasi-Ana kenaikan
Nomer manajemen rekrutmen001195

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *