Rekrutmen manajer toko kopi kerajinan

Lokasi kerja Bunkyo Ward, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 300.000 nganti 600.000 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Bisnis manager (dodolan layanan pelanggan, manajemen registrasi, manajemen pelanggan)
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina seminggu
Mupangat lan mupangat Dilengkapi macem-macem jinis asuransi sosial-Penyediaan biaya transportasi-Ana kenaikan
Nomer manajemen rekrutmen 001195

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *