Rekrutmen kantor sambutan kerja ing candhi

Lokasi kerja Bunkyo Ward, Tokyo
Gaji Upah saben wulan 1,200 ~ 1,400 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Tanggapan telpon, tanggapan pelanggan, persiyapan acara, bantuan subsidi
Jam kerja / Dina kerja minggu 2 dina saben minggu
Kesejahteraan Dilengkapi macem-macem asuransi sosial ・ Penyediaan biaya transportasi
Nomer manajemen rekrutmen 001198

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *