Rekrutmen kantor sambutan kerja ing candhi

Lokasi kerjaBunkyo Ward, Tokyo
GajiUpah saben wulan 1,200 ~ 1,400 yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisTanggapan telpon, tanggapan pelanggan, persiyapan acara, bantuan subsidi
Jam kerja / Dina kerja minggu2 dina saben minggu
KesejahteraanDilengkapi macem-macem asuransi sosial ・ Penyediaan biaya transportasi
Nomer manajemen rekrutmen001198

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *