Rekrutmen staf sales ing perusahaan real estate

Lokasi kerja Meguro Ward, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 220.000 yen
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Nanggepi telpon pelanggan, respon tamu, entri data, lsp.
Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina seminggu
Mupangat lan mupangat Bonus kaping pindho taun, asuransi kesehatan, pensiun kesejahteraan, partisipasi asuransi kerja, liburan mbayar, biaya transportasi lengkap
Nomer manajemen rekrutmen 001213

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *