Rekrutmen staf sales ing perusahaan real estate

Lokasi kerjaMeguro Ward, Tokyo
GajiGaji saben wulan 220.000 yen
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisNanggepi telpon pelanggan, respon tamu, entri data, lsp.
Jam kerja / dina kerja minggu2 dina seminggu
Mupangat lan mupangatBonus kaping pindho taun, asuransi kesehatan, pensiun kesejahteraan, partisipasi asuransi kerja, liburan mbayar, biaya transportasi lengkap
Nomer manajemen rekrutmen001213

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *