Rekrutmen karyawan ing kantor pekerja perusahaan

Lokasi kerja Meguro Ward, Tokyo
Gaji Gaji saben wulan 220.000 yen utawa luwih
Tingkat panggunaan Jepang: 100%
Konten bisnis Pakaryan kantor (nyiapake dokumen aplikasi hibah, entri data)
Jam kerja / Dina minggu Rong dina saben minggu
Kesejahteraan Bonus kaping pindho taun, asuransi kesehatan, pensiun kesejahteraan, partisipasi asuransi kerja, liburan mbayar, mbayar biaya transportasi
Nomer manajemen rekrutmen 001217

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *