Rekrutmen karyawan ing kantor pekerja perusahaan

Lokasi kerjaMeguro Ward, Tokyo
GajiGaji saben wulan 220.000 yen utawa luwih
Tingkat panggunaan Jepang:100%
Konten bisnisPakaryan kantor (nyiapake dokumen aplikasi hibah, entri data)
Jam kerja / Dina mingguRong dina saben minggu
KesejahteraanBonus kaping pindho taun, asuransi kesehatan, pensiun kesejahteraan, partisipasi asuransi kerja, liburan mbayar, mbayar biaya transportasi
Nomer manajemen rekrutmen001217

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *