Lokasi kerja Ward Shinagawa, Tokyo Gaji Upah saben jam 1200 yen-1500 yen Tingkat panggunaan Jepang: 100% Konten bisnis Manajemen persediaan / Manajemen produk Ngurutake kantor umum Jam kerja / dina seminggu Sistem shift Mupangate lan mupangate Biaya transportasi kebayar mbayar Nomer manajemen rekrutmen 001080

Lokasi kerja Ward Shinagawa, Tokyo Gaji Upah saben jam 1200 yen Tingkat panggunaan Jepang: 100% Konten bisnis Dhukungan pengunjung, input data, dhukungan priksaan Jam kerja / dina seminggu Sistem shift Mupangate lan mupangate Biaya transportasi kebayar mbayar Nomer manajemen rekrutmen 001075

Lokasi kerja Ward Shinagawa, Tokyo Gaji Gaji saben wulan 200.000-500.000 yen Tingkat panggunaan Jepang: 100% Konten bisnis Perkembangan sistem peralatan FA peralatan kesehatan Jam kerja / dina seminggu 2 dina seminggu Mupangate lan mupangate Partisipasi ing asosiasi kesehatan, partisipasi ing macem-macem asuransi sosial, cuti mbayar taunan, pamriksa kesehatan rutin, panggunaan […]

Lokasi kerja Kita Ward, Tokyo Gaji Gaji saben wulan 250,000-350,000 yen Tingkat panggunaan Jepang: 100% Konten bisnis Akuntansi perusahaan, entri data Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina seminggu (Minggu lan preinan) Mupangat lan mupangat Tambah gaji taunan, bonus kaping pindho saben taun, asuransi sosial lengkap, sangu lembur, biaya […]

Lokasi kerja Kita Ward, Tokyo Gaji Gaji saben wulan 220.000-250,000 yen Tingkat panggunaan Jepang: 100% Konten bisnis Pakaryan resepsi ing orthopedics Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina seminggu (Minggu lan preinan) Mupangat lan mupangat Upah gaji sapisan setaun, bonus kaping pindho setaun, asuransi sosial lengkap, sangu lembur, sangu […]

Lokasi kerja Koto Ward, Tokyo Gaji Gaji saben wulan 220.000-370,000 yen Tingkat panggunaan Jepang: 100% Konten bisnis Pakaryan listrik lan telekomunikasi Jam kerja / dina kerja minggu Sistem Shift Mupangat lan mupangat Sistem pembayaran, bonus, biaya transportasi mbayar Nomer manajemen rekrutmen 001061

Lokasi kerja Kita-ku,Tokyo Gaji Upah saben jam 1200 yen Tingkat panggunaan Jepang: 100% Konten bisnis Respon ponsel bisnis kanggo omah pribadi Jam kerja / dina kerja minggu 2 dina seminggu (Minggu lan preinan) Mupangat Biaya transportasi mbayar, tunjangan rawuh, sandhangan gratis, gaya rambut, kebebasan warna rambut, pucuk, nusuk OK Nomer […]

Lokasi kerja Suginami-ku, Tokyo Gaji JPY 8,000 saben proyek Tingkat panggunaan Jepang: 100% Konten bisnis Konten bisnis Jam kerja / Dina kerja minggu Jam kerja / dina kerja minggu Mupangat Biaya transportasi nyata, asuransi sosial (kanthi syarat), macem-macem sistem pendidikan lan pelatihan Nomer manajemen rekrutmen 001114

Lokasi kerja Gaji Kita-ku, Tokyo Gaji saben wulan 190,000 yen Tingkat panggunaan Jepang: 100% Konten bisnis Pakaryan kantor kerja ing rumah sakit kewan Jam kerja / Dina kerja minggu 2 dina saben minggu Mupangat Tambah gaji taunan, bonus kaping pindho saben taun, asuransi sosial lengkap, sangu lembur, biaya transportasi kebak […]

Lokasi kerja Shinzyuku-ku,Tokyo Gaji Konsultasi (sistem gaji taunan) Tingkat panggunaan Jepang: 100% Konten bisnis Perencanaan strategi pemasaran kanggo wilayah sing dikendhaleni Jam kerja / dina kerja minggu Rong dina saben minggu Mupangat Asuransi tenaga kerja, asuransi kecelakaan tenaga kerja, asuransi kesehatan, asuransi pensiun karyawan Nomer manajemen rekrutmen 001088